En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Dokumada mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı posta sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen kuruluşlabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve taraf kaybının elan azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapısının bakımını kurmak dâhilin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama etmek veya amatörce yetiştirmek kritik akıbetlara ezgi harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı Yangın Merdiveni Kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bununla baş başa, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen gayrı bir faktör bile kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri ekseriya çelik yahut düzenüminyum gibi dayanıklı malzemelerden

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öbür özelliği kilit + cenah seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

yangın kapısı Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en kocaman üstünlükı tütün sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini yangın kapısı azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Report this wiki page